Éhenhalok.hu - A jövő éttermi portálja

Küldetésünk az Ön Étterme!

Célunk az átláthatóság:

Magyarország legmodernebb ételrendelő portálját hoztuk létre azzal a nem titkolt céllal, hogy minőségi szolgáltatást elérhető árakon nyújthassunk partnereinknek és vásárlóinknak!

0 Ft

Csatlakozási díj

0 %

Bankkártya díj

12 %

Jutalék

Termékek kezelése

Könnyedén kezelheti terékeit, módosíthatja az árakat, akciót hozhat létre, vagy leveheti a láthatóságot, ha éppen kifogyott volna! Mindent egyszerűen megtehet anélkül, hogy arra kéne várnia, hogy mi megmódosítsuk! Továbbá válaljuk az ingyenes termék lista feltöltését.

Késés - Zárvatartás kezelése

Adminisztrációs felületen beállítható késés, ha valamilyen oknál fogva, lasabb a kiszállítás mint amúgy, de be is lehet zárni az éttermet előre akár több napra is, mint például munkaszünetek.

Vélemények kezelése

Felhasználóink értékeléseket írhatnak az éttermekről és termékeiről, amely megjelenik más felhasználóknak! Büszkék vagyunk rá, hogy értékelésünk több szemszögöt igénybe vesz, nem csak egy egyszerű pontozás! Ezeket megtekintheti adminisztrátor felületén, és ha nem megfelelő az értékelés, el is tüntetheti a láthatóságból!

Egyedi kiemelés

Lehetőség van mind Főoldali, mind pedig Kerületi kiemelésre, mely fontos lehet abban, hogy az Ön éttermét találják meg elsőnek, és onnan is rendeljenek. Könnyedén, gyorsan és egyszerűen lefoglalható, és megvásárolható saját admin felületén, akár hónapokra előre is!

Részletes statisztikák

Részletes statisztikáinkra vagyunk a legbüszkébbek! Olyan statisztikákat biztosítunk, amit sehol máshol nem kaphat meg. Az alapoktól mint megtekintések, átlag forgalom, havi rendelés szám eloszlása, olyan extra statisztikákig, mint a térképes hőtérkép ahol láthatja konkrétan mely házszámokból jöttek a rendelések, vagy akár trending termék statisztika! Sok sok érdekes és tanulságos statisztikákat a regisztráció után megtekintheti!

És még további sok extra, tejlesen ingyen!

Regisztráljon ingyen

Partnereink, akikre büszkék vagyunk!

És még további 190 Partnerünk!

Utolsó hónapi eredményeink

5677 db

Rendelés közvetítve

130597 db

Látogató

950 db

Értékelés leadva

21495 db

Kiküldött levél

Hívjon minket bizalommal!

Csordás Andrea
+36/20-348-1112
andrea.csordas@ehenhalok.hu

Egyedi árajánlatért

Hívjon minket! vagy kérjen visszahívást:

És még további sok extra, tejlesen ingyen!

Visszahívást kérek!