Szükség van a Te segítségedre is a Koronavírus ellen!

Hogyan segíthetsz?

1

Kerüld a tömeget, utcát és az áruházakat!

Soha nem volt ekkora szükség az ételek házhozszállítására, mint most! Ha házhoz rendeled az ebéded, vacsorád, akkor nem kell olyan közösségbe menned, ahol elkaphatod vagy terjesztheted a fertőzést.

Az EFSA (European Food Safety Authority) vizsgálatai alapján a legbiztonságosabb étel beszerzése az ételrendelés. A tudósok és a hatóságok világszerte figyelemmel kísérik a vírus terjedését, és nem érkezett jelentés az élelem útján történő terjedésről, olvashatjuk az EFSA weboldalán.

2

Figyelj a higiéniára!

Rendszeresen és alaposan moss kezet szappannal és meleg vízzel vagy használj alkoholos kézfertőtlenítőt akkor is, ha valamilyen oknál fogva nincsen lehetőséged bank- vagy SZÉP kártyával fizetni, és készpénzhez kell nyúlnod.

Ne feledd, egy sima kézmosó szappan is segít a Koronavírus legyőzésében!

3

Oszd meg másokkal is!

Fontos az információ terjedése. Oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal ezt az oldalt, és segítsünk egymásnak!

Jelenleg az a legfontosabb, hogy lelassuljon a vírus terjedése. Ne kapja el egyszerre mindenki, mert azt nem bírja el a jelenlegi egészségügyi rendszerünk.

4

Hivatalos információk a koronavírussal kapcsolatban

A kormány hivatalos oldalán és Facebook oldalán tájékozódhatsz a legfrissebb hírekről és eseményekről. Kérjük, kövessétek ezeket a csatornákat!

Hova rendelnél?

Válaszd ki a kerületet vagy várost, és mutatjuk az éttermeket!

Új applikáció a rendeléshez

Rendelj egyszerűbben az Éhenhalok.hu-ról!

Töltsd le az ingyenes iOS vagy Android applikációnkat, és rendelj több száz étterem kínálatából. Válaszd a biztonságos bankkártyás fizetést, hogy ne kelljen készpénzzel fizetni a helyszínen.

  • Gyors és könnyű ételrendelés
  • Bankkártyás fizetés
  • Értesülhetsz friss hírekről

A letöltéshez kattints a megfelelő platform ikonjára

Éttermed van? Segíts Te is, kattints ide!