Szükség van a Te segítségedre is a Koronavírus ellen!

Hogyan segíthetsz?

1

Kerüld a tömeget, utcát és az áruházakat!

Soha nem volt ekkora szükség az ételek házhozszállítására, mint most! Ha házhoz rendeled az ebéded, vacsorád, akkor nem kell olyan közösségbe menned, ahol elkaphatod vagy terjesztheted a fertőzést.

Az EFSA (European Food Safety Authority) vizsgálatai alapján a legbiztonságosabb étel beszerzése az ételrendelés. A tudósok és a hatóságok világszerte figyelemmel kísérik a vírus terjedését, és nem érkezett jelentés az élelem útján történő terjedésről, olvashatjuk az EFSA weboldalán.

2

Figyelj a higiéniára!

Rendszeresen és alaposan moss kezet szappannal és meleg vízzel vagy használj alkoholos kézfertőtlenítőt akkor is, ha valamilyen oknál fogva nincsen lehetőséged bank- vagy SZÉP kártyával fizetni, és készpénzhez kell nyúlnod.

Ne feledd, egy sima kézmosó szappan is segít a Koronavírus legyőzésében!

3

Támogasd a küzdelmet!

Az Éhenhalok.hu az EGYETLEN ételrendelő portál, aki a rendelések utáni TELJES nyereségét felajánlja a koronavírus küzdelme ellen a Szent János Kórháznak.

Amennyiben Te is szeretnél segíteni a vírus leküzdésében, a betegek támogatásában, nincs más dolgod, mint az Éhenhalok.hu honlapján vagy applikációján keresztül bankkártyás fizetéssel rendelni. Neked semmivel nem kerül többe, olyan mintha bárhol máshol rendelnél (akár az étterem saját honlapján), és ezzel közben segítesz, amikor igazán nagy szükség van az összefogásra!

Ha pedig nem szeretnél az Éhenhalok.hu-ról rendelni, akkor kattints a "Közvetlen támogatás" gombra, ahol leírjuk, hogyan segítheted Te is a kórházat!

Ha csak ritkán, vagy egyáltalán nem rendelsz házhoz akkor egy megosztással segíts, hogy segíthessünk.

4

Oszd meg másokkal is!

Fontos az információ terjedése. Oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal ezt az oldalt, és segítsünk egymásnak!

Jelenleg az a legfontosabb, hogy lelassuljon a vírus terjedése. Ne kapja el egyszerre mindenki, mert azt nem bírja el a jelenlegi egészségügyi rendszerünk.

5

Hivatalos információk a koronavírussal kapcsolatban

A kormány hivatalos oldalán és Facebook oldalán tájékozódhatsz a legfrissebb hírekről és eseményekről. Kérjük, kövessétek ezeket a csatornákat!

Hova rendelnél?

Válaszd ki a kerületet vagy várost, és mutatjuk az éttermeket!

Új applikáció a rendeléshez

Rendelj egyszerűbben az Éhenhalok.hu-ról!

Töltsd le az ingyenes iOS vagy Android applikációnkat, és rendelj több száz étterem kínálatából. Válaszd a biztonságos bankkártyás fizetést, hogy ne kelljen készpénzzel fizetni a helyszínen.

  • Gyors és könnyű ételrendelés
  • Bankkártyás fizetés
  • Értesülhetsz friss hírekről

A letöltéshez kattints a megfelelő platform ikonjára

Éttermed van? Segíts Te is, kattints ide!