Legyen partnerünk

Csatlakozzon Magyarország technikailag legmodernebb ételrendelő portáljára, és könnyítse meg mindennapi teendőit további szolgáltatásainkkal!

További részletek Árak
phone

Miért mi?

Éttermi szolgáltató rendszerünket 2017 januárjában indítottuk el azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítsunk az éttermek számára, egy egyszerű, gyors, olcsó és könnyen kezelhető portál létrehozásával, segítve az étterem forgalmának növekedését.

Mára az Éhenhalok.hu szolgáltatásai közé sorolható a Éttermi Saját honlap, az Éttermi Applikáció és az Orsys éttermi szoftvere, melyekkel még több partnerünknek tudunk segíteni, biztosítva a stabil rendszert és a felhasználó barát környezetet.

Előnyök

Online fizetések

Visa, MasterCard, Maestro, American Express bankkártyás, valamint OTP, MKB és K&H SZÉP kártyás fizetési lehetőségek.

Vásárlói élmény

2018 Januárjától megújult, vevőigényekre szabott rendszerünk, megfelel a legújabb, legmodernebb elvárásoknak.

Franchise hálózat

Ha velünk köt szerződést, étterme további oldalakon is megjelenik extra költség nélkül. Partnereink: Fairfood.hu, Pizzza.hu

Hírnév

Bevételeink jelentős részét az étterem hatékony reklámozására fordítjuk, ezzel is biztosítva a folyamatos növekedést.

Mit adunk még?

 • 1
  Törzsvásárlói program

  Rendelőinknek kialakítottunk egy törzsvásárlói programot, melynek köszönhetően Kaja Pontokat gyűjthetnek, amit beválthatnak további kedvezményekre.

 • 2
  Nincsenek költségek

  Nincsen csatlakozási, havi, és egyéb költsége az Éhenhalok.hu-ra való csatlakozásnak. Csak és kizárólag a sikeresen teljesített rendelések után kérünk minimális jutalékot.

 • 3
  0-24 ügyfélszolgálat

  Azért vagyunk, hogy segítsünk! Online ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll a nap 24 órájában, hogyha bármire szüksége lenne, abban mihamarabb segíteni tudjunk.

iphone
iphone

Jelentkezzen még ma, hiszen szoftverünk folyamatos fejlesztésének hála, Magyarországon jelenleg a leggyorsabban és legegyszerűbben használható oldalát hoztuk létre, emellett törzsvásárlói programunknak is köszönhetően, minden egyes új vásárlónk elköteleződik, és innentől felhasználónk marad!

Árak Megtekintése Csatlakozom

További szolgáltatásaink

Éttermi Honlap

Mit szólna egy olyan honlapnak, ami idő és pénz befektetése nélkül is termeli a házhoz szállítós rendeléseket, asztalfoglalásokat, és kielégíti új és régi vásárlóját is? Legyen egyedi honlapja, fogadja el az összes bank és szép kártyát online ügyintézés nélkül, és törjön ki a konkurenciák közül!

További részletek
Éttermi Applikáció

Az applikáció közelebb hozza a vendéget. Lehetőséget biztosít arra, hogy az étterem akkor is elérje a már meglévő ügyfeleit amikor azok nem térnek be. Egy jó BRAND építéséhez a kiváló minőség érzetének növeléséhez ma már elengedhetetlen, hogy az étterem rendelkezzen applikációval.

További részletek

Minket választottak

Több mint 200+ elégedett partner, köztük:

Gyakran ismételt kérdések

Van csatlakozási díj az Éhenhalok.hu-ra?

Nincs csatlakozási díj, se az Éhenhalok.hu-ra, se a csomagajánlatainkra. Nincsenek rejtett költségek, csak amiket a honlapon megtalál!

Milyen jutalék van, és az hogyan működik?

Jutalékot csak a sikeres rendelések után számolunk el, és azokat is csak akkor, ha a vásárló az Éhenhalok.hu oldalon rendelt. Ha egy havidíjas csomagot választ, akkor az onnan befolyó rendelések után nem vonunk jutalékot!

Van extra díj a bank és szép kártyás fizetéseknél?

Igen! Bankkártyás fizetéseknél nettó 1%, a szép kártyás fizetéseknél pedig a törvényben megszabott díj, amit minden esetben a bank von le.

Van hardware vagy software követelmény?

Egy laptop vagy egy asztali számítógép szükséges, fix internet kapcsolattal.

Mikor és hogy történik az elszámolás?

Minden hónap 5 és 10 között történik az elszámolás és kiutalás. A tárgyhónapban beérkezett bank és szép kártyás fizetésekből vonjuk le díjainkat és a fennmaradó összeget utaljuk ki. Amennyiben erre nincs lehetőség, egy fizetendő számlát állítunk ki, abban az esetben, ha meghaladja a fizetendő összeg az 5000 Ft-ot.

Hol és hogyan reklámozunk?

Marketing ügynökségünknek köszönhetően, gyorsan reagálunk a piaci trendekre, és professzionális online és offline hirdetésekkel érünk el új vásárlókat! Továbbá külön kérésre, segítséget tudunk nyújtani grafikai anyagokban, reklámozásban és növekedésben. Részletekért látogasson el a www.bda.hu weboldalra.

+36/20-348-1112

info [kukac] ehenhalok.hu