Kiszállítós Éttermi Honlap

Legyen egyedi honlapja pár nap alatt, fogadja el az összes online bank- és SZÉP kártyát ügyintézés nélkül, és törjön ki a konkurenciák közül!

További részletek Csomag Árak
phone

Miért van rá szükség?

A felhasználóknak fontos, hogy elérjék a kedvenc éttermüket egy, a nekik létrehozott saját felületükön, ahol megtalálnak róla minden szükséges adatot. Legyen egy olyan felület, amely teljesen az étterem arculatára és igényeire van szabva, ahol tudja saját magát reklámozni.

Felhasználóbarát felületre van szükség, ahol online, gyorsan és egyszerűen lehet rendelni, és akár már előre ki is lehet fizetni. A folyamatos fejlesztéseknél mindig az az egyik fő szempontunk, hogy a felhasználóknak a lehető legegyszerűbb lehessen ez a folyamat, és a nagy ütemben változó technikai trendeknek is mindig megfeleljen.

Előnyök

Összekötés

Oldalunk a legtöbb éttermi szoftverrel kompatibilis, így nem kell plusz egy felületet néznie.

Reszponzivitás

Felhasználói mobilról és tabletről is könnyedén tudnak rendelni! Ma már a látogató 70-80%-a mobilról internetezik és rendel.

GDPR

Rendszerünk automatikusan megfelel minden adatvédelmi törvénynek és ingyenesen naprakészen tartjuk.

Fejlődés

Folyamatos ingyenes fejlesztés és karbantartás, a működés idejére teljes garancia! Szerver biztosítása 0 Ft költségen.

Kártyás fizetés

Fogadjon el azonnal bármilyen magyar vagy európai kártyás és SZÉP kártyás fizetést.

Extra funkciók

Vásárló növelő funkcióinkat ingyenesen használhatja, hogy vásárlói még jobban szeressék éttermét.

Étlap, feltétek és kiegészítők

Pizzáihoz extra feltétek választhatóak? Frissensültekhez ingyenes köret jár, amit kiválaszthatnak? Rendszerünkben könnyedén feltölthetőek extra kiegészítők a termékekhez.

Mikor a vásárló berak egy terméket a kosárba, például egy pizzát, és van hozzárendelve feltét, egy felugró ablakban megkérdezzük szeretne-e további feltéteket kérni.

Beállítható kötelező és opcionális kiegészítő, továbbá lehet ingyenes vagy extra díjas is. Így növelheti könnyedén a kosárértékeket, ezáltal növelve az étterem profitját!

Akciók, kuponok és ajándékok

A vásárlók imádják a kedvezményeket és kuponokat. Már egy olyan egyszerű ajándékkal, hogy 5000 Ft felett kap egy ajándék üdítőt is, nagyon meg lehet növelni a forgalmat.

Rendszerünkben kezelhetünk termék kedvezményeket, boldog óra kedvezményeket, de akár bizonyos rendelési összeg felett ingyenes kiszállítást is. Ezeken kívül még kuponokat is létrehozhatunk akár %-os, akár fix áras kedvezményekkel, minimum és maximum kosárméret megadásával.

Törzsvásárlói program

Vásárlók imádják, ha kedveskedünk nekik. A törzsvásárlói program funkciót ezért fejlesztettük le. Minden rendelés után pontokat adhat nekik, amit ők utána kedvezményre válthatnak be.

Nem kell külön programot vásárolni és nem kell kezelni a rendszert. Beépítés után, ha kéri, már automatikusan megjelenik a rendelőinek és reklámozhat is rá.

Új vásárlóit könnyedén törzsvásárlókká változtathatja, akik folyamatosan Öntől rendelnek. Így növelve napról-napra a forgalmát és a profitját.

Ja és mindezt teljesen ingyenesen megkaphatja, ha kéri Éttermi honlap szolgáltatásunk!

További funkciók

 • Szállítási terület, házszám szintű kezelése, kiszállítási díjak kezelése
 • Nyitva tartás nyomon követése
 • Étterem adatainak megjelenítése
 • Egyszerű, gyors rendelési felület
 • Egyedi étteremre szabott kinézet
 • Igény szerint külön nyitóoldal a rendelési felület előtt

Folyamat

 • 1
  Jelentkezés

  Elküldi jelentkezését, majd felvesszük Önnel a kapcsolatot, és elkérjük a szükséges adatokat, beállításokat a weboldala létrehozásához.

 • 2
  Létrehozás

  Lefoglaljuk leendő domain nevét, vagy átirányítjuk a meglévőt. Beállítunk minden szükséges adatot a weboldal működéséhez, egyedi kinézetéhez.

 • 3
  Aktiválás

  A beállítások után már aktiváljuk is új honlapját. Innentől kezdve már jöhetnek is az online megrendelések, asztalfoglalások, növelve ezzel étterme forgalmát.

iphone

Partnereink

Ők már a mi rendszerünket használják:

Gyakran ismételt kérdések

Van csatlakozási vagy telepítési díj?

Nincs se csatlakozási se telepítési díj. Megrendeli és mi elkészítjük. Fizetni csak akkor kell, ha érkezett be rendelés s elfogadták.

Van extra díj a bank és SZÉP kártyás fizetéseknél?

Igen! Bankkártyás fizetéseknél nettó 1%, a szép kártyás fizetéseknél pedig a törvényben megszabott díj, amit minden esetben a bank von le.

Mennyi idő alatt készül el?

Ha nincs domain, ingyenesen regisztrálunk egyet, ami 1-3 munkanapot vesz igénybe. Közben feltöltjük az étlapot és a kiszállítási címlistát. Ha ezek megvannak 1-2 munkanap és üzemel is a honlap. Összesen általában maximum egy hét a teljes beüzemelés.

A tulajdonom lesz a honlap?

Nem, de ez sok esetben nem is baj! Egy jól működő honlapot folyamatosan javítani és frissíteni kell, meg kell felelni a legfrissebb trendeknek és technológiai elvárásoknak. Ezek nagy munkát és megfelelő szakértelmet igényelnek. Ha ezt nem jól kezeljük, az a honlap vesztét is okozhatja. Csapatunk már több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezik és már több száz honlap elkészítésén van túl.

Ingyenes a domain?

Igen. Az általunk készített és üzemeltetett honlapoknál ingyenesen használhatja étterme domainját. Ha szeretné, céges e-mail címet is létrehozunk Önnek.

Mikor és hogy történik az elszámolás?

Minden hónap 5 és 10 között történik az elszámolás és kiutalás. A tárgyhónapban beérkezett bank és SZÉP kártyás fizetésekből vonjuk le díjainkat és a fennmaradó összeget utaljuk ki. Amennyiben erre nincs lehetőség, egy fizetendő számlát állítunk ki, abban az esetben, ha meghaladja a fizetendő összeg az 5000 Ft-ot.

Keresőoptimalizált lesz a honlapom?

Igen. Folyamatosan figyeljük, javítjuk és fejlesztjük, hogy a keresőben a legjobb helyen jelenhessen meg éttermének honlapja, és ezáltal a lehető legtöbb vásárlót szerezhesse meg!

Kérhetek segítséget reklámban?

Igen! Külön marketing csapatunk készen áll, ha szüksége lenne segítségre. A piaci árak alatt vállaljuk éttermének reklámozását online felületeken mint például a Facebook vagy Google.

+36/20-348-1112

info [kukac] ehenhalok.hu