10 dolog, amit ne tegyél a futárral, a 2. nagyon durva...

Szerző: Éhenhalok.hu | 2018. Február 07. 09:40

10. Rosszul megadott cím

Ha rosszul adod meg a házszámot vagy az emeletet, vagy totál rossz címre rendelsz pizzát, az nagyon sok időveszteséggel jár, és más már késve kapja a pizzát!

9. Támadó kutya

Ha van egy kutyád, aki szeret ugatni, vagy futárt kergetni, kérlek zárd el addig, amíg itt a Futár. A keze tele van finomsággal, ne akard, hogy eldobja!

8. A késő

Egy pizzafutár nem ér rá. Amikor csenget, ne várakoztasd percekig, és ne akkor kezdd el összeszedni a pénzedet a fiókokból, amikor már ott áll az ajtód előtt!

7. A panaszkodó

Nem, nem a futár szabja az árakat, és nem, nem ő süti a pizzát. Csak kiszállítja. Ha az étellel vagy az árakkal van baj, jelezd az étterem felé e-mailben vagy telefonon!

6. Pénzér mást is...

A pénzedért pizzát kapsz, ennyi az üzlet. Attól, hogy a pizzafutár az ajtód előtt áll, még nem köteles neked megadni a privát telefonszámát, nem kell végighallgatnia a vallási térítési próbálkozásaidat, és végképp nem kell segítenie abban, hogy felfúrjon egy polcot a falra.

5. Nagy címlet

Ha nem jelezted előre, ne várd, hogy könnyedén felváltják a húszezresedet!

4. Az aprópénzben fizetés

Az teljesen rendben van, ha a borravalót apróban adod, de ha három pizzát csupa apróval akarsz kiperkálni, azt nemcsak sokáig tart megszámolni az ajtód előtt, hanem komoly súlya is van. Ha meg akarsz szabadulni az évek során összegyűlt aprótól, ne a pizzafutárodnál tedd!

3. A Spúrság

A pizzafutárok fizetése ritkán verdesi a plafont, szóval ha normálisan elvégezte a munkáját, nyúlj a pénztárcádba, és adj neki borravalót. Ebből él ugyanis. Ráadásul megjegyzik azokat a helyeket, ahol nem szoktak kapni borravalót. Sőt, nem egy fővárosi liftben látni felfirkálva az üzenetet: „Borravalót ki ad?”

2. A kéretlen sztriptíz

Oké, hogy otthon vagy, de ha ajtót nyitsz, akkor könyörgöm, vegyél már magadra valamit! Igen, akkor is, ha agyrohasztó hőség van.

1. A bunkóság

Kedvesnek lenni nem kerül semmibe. Köszönni és megköszönni, nagyjából ennyit várnak tőled. Olyan nehéz ezt megtenni?

Mi a véleményed? Oszd meg velünk kommentben, ha tetszett a cikk, küld el barátaidnak is!

Forrás: NLCafé

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg ismerőseiddel is!