Gyűjtsd a KajaPontokat!

Hogyan?

Mi is az a KajaPont?

Nagyon egyszerű! Olyan mint egy pontgyüjtő kártya, de nem kell hozzá kártya.

Minden rendelésnél ha be vagy lépve, 100 Ft-onként kapsz 1 KajaPontot

Figyelj, van-e szorzó!

Minden nap, 2 éttermünkben (hétvégén 3) 2x szorzó van, azaz ha egy rendeléssel 12 kapnál, akkor most 24 kapsz!

Hol találom a pontjaim?

Rendelésnél a kosárban találod, mennyit fogsz kapni. Profilod megtekintésénél láthatod, hogy mennyi pontod van!

Hol van ma szorzó?

Minden nap új étterembe van szorzónk!

Mi is az a KajaPont?

Az ehenhalok.hu nem csak a legjobb falatokat, de azokat a falatnyi kedvességeket is imádja, amikkel meg tudja hálálni vásárlói hűségét. Ezért dolgoztuk ki a KajaPontot, melyet minden vásárlásnál 100.- Forintonként jóváírunk regisztrált tagjaink számára.

Hogyan működik a pontgyűjtés?

A pontgyűjtés csak az ehenhalok.hu regisztrált tagjai számára lehetséges. A pontokat minden teljes kétszáz Forint után írjuk jóvá rendszerünkben.

100 Ft = 1

Ez egy egyszerű példában levezetve azt jelenti, hogy egy 2.000 és egy 2.099 Forintos rendelési összegért ugyanúgy 20 KajaPont jár. Az elvesztett, nem egész 100.- Forintok pedig nem adódnak össze a rendszerben és képeznek új KajaPontokat. A gyűjtögetés után jóváírni pontokat egyelőre 500 illetve 1000 KajaPont utána lehet, azonban nem kötelező. A tagok akár folytathatják is a pontszerzést.

1 000 = 1 000 Forint

Mivel a pontok készpénzre be nem válthatóak, így értékük 1000 pont felett jóváírható megrendelésünk végösszegéből. Tehát egy 2.000 Forintos számla esetén 1000 KajaPont felhasználásával csak 1.000 Forintot kell fizetnünk a futárnak. Ezt követően pontjaink lenullázódnak és újabb gyűjtésbe foghatunk.

Mit kell tennem hozzá, hogy gyűjthessem a pontokat?

A pontgyűjtés roppant egyszerűen működik. Amennyiben még nem rendeltél tőlünk vagy regisztráció nélkül rendeltél, úgy kattints oldalunkon a jobb felső sarokban a "Regisztráció/Belépés" gombra, lépj be felhasználói fiókodba és add le megrendelésed. Ha pedig már rendelkezel saját fiókkal, lépj be és úgy add le rendelésed.

Miért jó nekem, ha gyűjtöm a KajaPontokat?

Mindenki szeret úgy költeni, hogy a kiadott pénzének egy részét duplán használhatja fel. Számos érvet fel tudnánk sorakoztatni a pontgyűjtés mellett, de a legfontosabb az, mely minden hűségpont rendszer alapja, hogy ezzel kedvezményekhez juthatsz. Nem utolsó szempont az sem, hogy partnereinkkel együttműködésben különleges alkalmakkor duplapont akciókkal fogunk kedveskedni pontgyűjtőinknek, hogy még nagyobb kedvezményt élvezhessenek. A KajaPont Magyarországon jelenleg az egyik legelőnyösebb pontgyűjtő rendszert dolgozta ki. Azonos értékű kedvezményekért más helyeken tripla ennyi vásárlást kell lebonyolítani a felhasználóknak.

Ha részt szeretnél venni te is a pontgyűjtésben, most itt www.ehenhalok.hu/regisztracio regisztrálhatsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre