Gyűjtsd a KajaPontokat

és váltsd be őket kedvezményre vagy értékes ajándékokra!

Mi az a KajaPont?

Amikor az Éhenhalok.hu weboldalon vagy az applikációnkon keresztül rendelsz ételt, akkor vásárlásodat minden alkalommal KajaPontokkal jutalmazzuk. A Kajapontok pedig kedvezményekre és értékes ajándékokra válthatók be, így amellett, hogy finom falatok érkeznek hozzád a rendelésedet követően, még értékes pontokkal is díjazzuk a döntésedet. Minden ételre költött 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá a virtuális fiókodban, amihez csak Te férhetsz hozzá. Kajapontok kizárólag a megrendelt ételek értéke után járnak 100 Ft-onként. A szállítási költség és a 100 Ft-nál kisebb összegek nem képezik a pontgyűjtés alapját. Aktuális pontjaidat bármikor nyomon követheted a felhasználói fiókodban a profilodra kattintva. A Kajapontokat bármeddig gyűjtheted, és nem kell amiatt aggódnod, hogy idővel elvesznek. A Kajapont nem minősül pénznek, készpénzre nem váltható és nem átruházható.

HOGYAN SZEREZHETSZ KAJAPONTOKAT?

Regisztrálj felhasználóként az Éhenhalok.hu oldalon vagy a mobilapplikáción

Rendelj valami finomat az itt található éttermek bármelyikéből

Gyűjtsd automatikusan a KajaPontokat minden rendelésed után

Váltsd be a Kajapontjaidat értékes ajándékokra vagy kuponokra

Gyűjtés során minden elköltött
100 Ft = 1

Példaként egy 2000 Ft értékű ételrendelés esetén automatikusan 20 KajaPontot zsebelhetsz be, 2099 Ft esetén szintén 20 pont jár. A 100 Ft-nál kisebb összegekért nem jár töredékpont.

Az összegyűlt Kajapontokat felhasználhatod a további kedvezményeket nyújtó kuponok megvásárlására, melyeket következő ételrendelésednél válthatsz be kedvezményes ételrendelésre, vagy válogathatsz aktuális ajándékkínálatunkból, melyekkel még vidámabbá teheted a napodat!

KajaPontok kuponra történő beváltásakor
1 = 1 Ft

HOGYAN KAPHATSZ DUPLA PONTOKAT?

A hagyományos pontgyűjtési mód mellett, melyben 100 Ft-onként 1 KajaPontot írunk jóvá, lehetőséget biztosítunk regisztrált felhasználóink számára, hogy megduplázzák a megszerezhető pontok számát azonos értékű rendelésük alkalmával. A dupla pontok megszerzéséért nem kell mást tenned, mint figyelemmel kísérni az aznapi szorzós éttermeket, és az általuk kínált fogások közül rendelned az ételt. A szorzós éttermek választékából történő rendelés esetén minden elköltött 100 Ft után nem 1, hanem 2 KajaPonttal leszel gazdagabb. A pontduplázó promócióban részt vevő éttermek folyamatosan frissülő listáját a KajaPont oldalon találhatod. Abban az esetben, ha minden alkalommal szorzós étteremből rendelsz, 2x gyorsabban gyűjtheted össze a KajaPontokat és még változatosabbá teheted az étkezési szokásaidat.

HOGYAN VÁLTHATOD BE A KAJAPONTOKAT?

Amint elegendő KajaPontot sikerült összegyűjtened, máris beválthatod őket az Éhenhalok.hu beváltó felületén. A KajaPontok beváltásakor választhatsz a különböző értékű kedvezményt nyújtó kuponok közül, melyeket kedvezményes ételrendelésre használhatsz fel, vagy válogathatsz az értékes ajándékok közül. Amennyiben KajaPontjaidat kedvezményes rendelésre jogosító kuponra váltod, úgy a következő ételrendelésed alkalmával használhatod fel, és a kupon értékével megegyező összeggel csökkentheted a rendelésed összértékét. Egy rendelés alkalmával összesen 1 kupon használható fel, és maximum a kuponon feltüntetett összeggel csökkenthető a számlán szereplő végösszeg. A kuponok kizárólag online bankkártyás fizetés vagy Szép-kártya használata esetén válthatók be, készpénzes fizetés esetén nincs lehetőséged igénybe venni a kupont. A kedvezményre jogosító kuponok felhasználása határidőhöz kötött, a kupon kiállításától számított 30 napon belül, egyszeri alkalommal használható fel. A KajaPontok ajándékokra történő beváltása esetén munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot, és egyeztetik Veled az átvétel módját.

Gyűjtsd Te is a KajaPontokat és zsebeld be a kedvezményeket és az ajándékokat!

SZORZÓS ÉTTERMEK

Válassz MA az alábbi éttermeink kínálatából és dupla KajaPontot kapsz!

PONTBEVÁLTÁS

Rengeteg pontot sikerült már felhalmoznod? A kedvezményes kuponok és az értékes ajándékok csak Rád várnak! Váltsd be őket most!

Töltsd le megújult applikációnk

Megéheztél, de nem tudod mit ennél és honnan? Akár otthon, akár a munkahelyeden, mindig tudsz választani. Töltsd le megújult ingyenes applikációnkat és válogass kedvedre a több ezer fantasztikus ételválaszték közül. Biztos mindig megtalálod a kedvedrevalót!

Éhenhalok a telefonon