Gyűjtsd a KajaPontokat!

Hogyan?

Mi is az a KajaPont?

Az ehenhalok.hu nem csak a legjobb falatokat, de azokat a falatnyi kedvességeket is imádja, amikkel meg tudja hálálni vásárlói hűségét. Ezért dolgoztuk ki a KajaPontot, melyet minden vásárlásnál 100 Ft-onként jóváírunk regisztrált tagjaink számára.

Hogyan működik a pontgyűjtés?

A pontgyűjtés csak az ehenhalok.hu regisztrált tagjai számára lehetséges. A pontokat minden teljes 100 Ft után írjuk jóvá rendszerünkben.

100 Ft = 1

Ez egy egyszerű példában levezetve azt jelenti, hogy egy 2 000 és egy 2 099 Ft-os rendelési összegért ugyanúgy 20 KajaPont jár. Az elvesztett, nem egész 100 Ft-ok pedig nem adódnak össze a rendszerben és képeznek új KajaPontokat. A gyűjtögetés után jóváírni pontokat egyelőre 500 illetve 1 000 KajaPont utána lehet, azonban nem kötelező. A tagok akár folytathatják is a pontszerzést.

1 000 = 1 000 Forint

Mivel a pontok készpénzre be nem válthatóak, így értékük 1 000 pont felett jóváírható megrendelésünk végösszegéből. Tehát egy 2 000 Ft-os számla esetén 1 000 KajaPont felhasználásával csak 1 000 Ft-ot kell fizetnünk a futárnak. Ezt követően pontjaink lenullázódnak és újabb gyűjtésbe foghatunk.

Mit kell tennem hozzá, hogy gyűjthessem a pontokat?

A pontgyűjtés roppant egyszerűen működik. Amennyiben még nem vagy pedig regisztráció nélkül rendeltél tőlünk, úgy kattints oldalunkon a jobb felső sarokban a "Regisztráció/Belépés" gombra, lépj be felhasználói fiókodba vagy hozz létre egyet és add le megrendelésed.

Miért jó nekem, ha gyűjtöm a KajaPontokat?

Mindenki szeret úgy költeni, hogy a kiadott pénzének egy részét duplán használhatja fel. Számos érvet fel tudnánk sorakoztatni a pontgyűjtés mellett, de a legfontosabb az, mely minden hűségpont rendszer alapja, hogy ezzel kedvezményekhez juthatsz. Nem utolsó szempont az sem, hogy partnereinkkel együttműködésben különleges alkalmakkor dupla pont akciókkal kedveskedünk pontgyűjtőinknek, hogy még nagyobb kedvezményben részesülhessenek. A KajaPont Magyarországon jelenleg az egyik legelőnyösebb pontgyűjtő rendszer. Azonos értékű kedvezményekért más helyeken tripla ennyi vásárlást kell lebonyolítani a felhasználóknak.

Ha részt szeretnél venni te is a pontgyűjtésben, kattints ide a regisztráláshoz.

Hol van ma szorzó?

Minden nap más-más éttermeinknél van lehetőség a dupla KajaPont megszerzésére.