Az év első gyűjtése

Szerző: Éhenhalok.hu | 2021. Február 06. 15:06

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is szeretnénk adománygyűjtéseinkkel segíteni a non-profit szervezeteket és segítő intézményeket, melyek szebbé tehetik a rászorulók hétköznapjait!

Csatlakozz hozzánk, hogy közösen újra támogatni tudjuk a Csodalámpa Alapítvány munkáját. Segítsünk az életveszélyesen beteg gyermekeken, hiszen álmuk teljesítésével váratlan örömöt, maradandó élményt, s ezzel erőt adhatunk a piciknek és családjuknak egyaránt!

Neked csak annyi dolgod van, hogy rendelj az applikációnkból egy finom ételt és szólj ismerőseidnek, hogy ők is részt vehessenek a gyűjtésben. Minden rendelés után a saját bevételeinkből rakunk félre 100 Ft-ot, így ugyanannyiért tudsz finomabbnál finomabb ételeket enni, mint bárhol máshol. Ha további segítséget szeretnél nyújtani, rendelésnél válaszd a bankkártyás fizetést, így utolsó lépésként extra összeget is felajánlhatsz, amit levonások nélkül hozzárakunk a gyűjtéshez.

2020-as év sikereinek megismétlésére

2020-ban már volt egy sikeres gyűjtésünk, amikor 137 ezer forintot sikerült elrakni a beteg gyermekek részére. Ekkor a kis 7 éves Thomas álmát valósítottuk meg egy óriási lego vonattal. Nagyszerű volt látni Thomas mosolyát. Ezért is szeretnénk újra megvalósítani a támogatást, szeretnék még több kisgyermek álmainak beteljesítésében segíteni. Most viszont egy nagyobb célt tűztünk ki!

Közösen még egy gyermek álmát valóra válthatjuk és még egy mosolyt csalhatunk arcukra.

Applikáció beszerzése

A következő linken tudod letölteni az applikációnkat, ahol pontosan láthatod éppen hol tart a gyűjtés.

Android telefonokra: Play Áruház

iPhone-ra: Apple Store

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg ismerőseiddel is!